Jeannette Jalving

Dyrlæge

Jeg har været dyrlæge siden 1997. De første år arbejde jeg i blandet praksis, men siden 2005 har jeg udelukkende arbejdet med smådyr, dvs hunde og katte og lidt gnavere.

Jeg har arbejdet på flere mellemstore dyrehospitaler siden 2005. I starten af 2018 var jeg nogle måneder i Nordnorge, og da jeg kom hjem, landede jeg på flere måder i Billund. 

Jeg har gennem alle årene løbende efteruddannet mig i ind- og udland, og har blandt andet taget en 2 årig efteruddannelse i kirurgi, GPCertSAS.   

Jeg har tidligere beskæftiget mig meget med kirurgiske patienter, både bløddelskirurgi, men også en del knoglekirurgi, og som en naturlig følge deraf, rehabilitering/genoptræning efter skader.

Privat har jeg en ruhåret gravhund (Perry) og en whippet (Dobby), samt en lidt overvægtig kat (Ernest, også kaldet ”kuglekatten”)

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.